Nejbolestnější je vedle někoho sedět, jen tak se ho letmo dotýkat, plakat pro něj po nocích, ale vědět, že ho nikdy nemužeme mít ..

Rachel Green / Jennifer Aniston

24. dubna 2009 v 17:00 | Nyksmar

Rachel...



Celé jméno: Rachel Karen Green
Rodiče: Otec - Leonard,Matka - Sandra
Sourozenci: Amy, Jill
Stav: Rozvedená(Svatba s Rossem)
Děti: Emma
Záliby: Čtení módních časopisů

Do Přátel se Rachel dostane po útěku ze svatby, kde si nevezme zubaře Barryho. Začíná jako rozmazlená holčička svého papínka, která bez kreditních karet neudělá ani krok. Postupem času ze začíná za podpory všech přátel stavět na vlastní nohy a sežene si práci v kavárně Central Perk až se posupně dostala přes obchodní dům Bluming's dale k Ralphu Laurenovi.

Rachel je krásná a nemá nouzi o nepřízeň mužů, ale žádný vztah nebyl tak dlouhý a jiskřivý jako s Rossem, s kterým má i holčičku Emmu. S Rossem se v opilosti v Las Vegas vdala.

Jennifer

filmografie

2011 - Gambit
2009 - Až tak moc tě nežere
2009 - Senator's Wife, The
2009 - Traveling
2008 - Management
2008 - Marley a Já - Marley & Me
2007 - "Dirt" (TV seriál)
2006 - "30 Rock" (TV seriál)
2006 - Break Up, The
2005 - Co je šeptem... - Rumor Has It...
2005 - Hra s nevěrou - Derailed
2004 - Chováme doma grizlyho 2 (TV)
2004 - Riskni to s Polly
2003 - Božský Bruce
2002 - Hodná holka
2002 - NBC 75th Anniversary Special (TV)
2001 - Friends: The Stuff You've Never Seen (TV)
2001 - Rocker
1999 - Making of 'The Iron Giant', The (TV)
1999 - Maléry pana Šikuly
1999 - Železný obr
1998 - Objekt mé touhy / Objekt mé lásky
1998 - Tenká růžová čára
1998 - Waiting for Woody
1997 - 'Til There Was You
1997 - Perfektní záskok
1996 - Ona, jedině ona
1996 - Sen pro nespavce / Sny nocí bezesných
1995 - Microsoft Windows 95 Video Guide (V)
1994 - "Muddling Through"
1994 - "Přátelé"
1993 - Skřítek
1993 - Sunday Funnies (TV)
1992 - "Edge, The"
1990 - "Ferris Bueller"
1990 - "Molloy"
1990 - Camp Cucamonga (TV)
1989 - "More You Know, The"
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

click

Ano

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama