Nejbolestnější je vedle někoho sedět, jen tak se ho letmo dotýkat, plakat pro něj po nocích, ale vědět, že ho nikdy nemužeme mít ..

Joey Tribbiani / Matt Leblanc

24. dubna 2009 v 17:26 | Nyksmar

Joey..


Celé jméno: Joseph Francis Tribbiani
Rodiče: Otec - Joey st.,Matka - Gloria
Sourozenci: sedm sester
Stav: svobodný
Záliby: Koukání na TV, jídlo, sex...

oey byl jediným synem v Rodině tribbiánových. Měl totiž sedm sester. Měl Italské předky, ale Italsky se nikdy nenaučil.

Joey se pokouší stát se slavným hercem. Jeho největší rolí je role doktora Draeka Remoreye v seriálu Tak jde čas. Tento seriál mu dává určitou jistotu, ale nenaplňuje ho. Největší oporou ve filmu je jeho babička, která ho vždy podporuje. Joey je velký proutník. Má u žen velké kouzlo, které zaručuje větou " Tak jak to dééé". Nikdy s žádnou dívkou neměl dlouhodobý vztah postavený na lásce, kromě Rachel. Je trošku natvrdlý a hrozně jí. Ale je perfektním kamarádem všech Přátel.

Matt

Matt Leblanc se narodil 25. července 1967 v městě Newton ve státě Massatchusetts, kde prožíval dětství se svojí matkou. Nejvíce se zajímal o motorky a auta, a proto šel na školu s technickým zaměřením. V osmnácti se odstěhoval za svým otcem na Floridu, kde vydržel několik let. Potom se odstěhoval do New Yourku, kde se věnoval modelingu. Postupně se vypracoval až do reklam firem Coca Cola a Levi's. Po televizním snímku Ed, který je o baseballu se začal věnovat filmům na plátně. (Private wars...) Po několika filmech přišla nabídka na konkurz Joeyho pro seriál "Přátelé", který zvládnul na jedničku. Největší film, který v poslední době natočil jsou Charlieho Andílci. Po skončení práce na Přátelích se přemístil do dalšího Sitkomu Joey.

Jeho manželkou je Melissa McKnight, s kterou se oženil v roce 2003 a má s ní jedno dítě Marina LeBlanc, která se narodila 8. února 2004.

Filmografie

2004 - "Joey"
2003 - Charlieho andílci: Na plný pecky
2002 - NBC 75th Anniversary Special (TV)
2001 - Friends: The Stuff You've Never Seen (TV)
2001 - Komando v sukních / Vojáci jejího veličenstva
2000 - Charlieho andílci
1998 - Ztraceni ve vesmíru
1997 - Red Shoe Diaries 7: Burning Up (V)
1996 - Ed
1994 - Lookin' Italian
1994 - "Přátelé"
1994 - Reform School Girl (TV)
1993 - Mlýnek na maso
1993 - Red Shoe Diaries 3: Another Woman's Lipstick (V)
1992 - "Vinnie & Bobby"
1991 - "Top of the Heap"
1990 - Anything to Survive (TV)
1988 - "TV 101"
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Nikol Nikol | Web | 26. dubna 2009 v 15:26 | Reagovat

prosim hlasnes pro me na blogu ...http://wideika.blog.cz/0904/4-kolo-sonb#komentare diiky moc
jsem tam jako Nikol

2 y y | 26. dubna 2009 v 18:52 | Reagovat

Tento ukol je urcen od 8 do 18 let § § § § § §. Nyni si v duchu jmeno (kluka/holky)nebo to co se ti libi Za 27 dni se do tebe zamiluje. Mas 29 dni na to abys dopis poslal/a 5 lidem. Pokud se ti to nepodari budes mit 2 roky smulu ZATIM SE TO PODARILO.Tohle neni uz sranda dnes ve 21:03 ti zapipa sms do nejvetsi lasky pokud tohle posles 10 lidem

3 Tess Tess | Web | 28. dubna 2009 v 17:11 | Reagovat

Mno...už moc ne...ale mohla bych ti ho udělat...jesi by jsi měla zájem:-)

4 Joli Joli | E-mail | Web | 7. května 2009 v 22:32 | Reagovat

ahojky, hezký blog, mohu si tě dát mezi spřátelené blog? :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama