Nejbolestnější je vedle někoho sedět, jen tak se ho letmo dotýkat, plakat pro něj po nocích, ale vědět, že ho nikdy nemužeme mít ..

Chandler Bing / Matthew Perry

24. dubna 2009 v 17:19 | Nyksmar

Chandler..


Celé jméno: Chandler Muriel Bing
Rodiče: Otec - Charles, Matka - Nora Tyler
Sourozenci: -
Stav: Ženatý s Monikou
Děti: Erika a Jack
Záliby: Vtípky a sledování Pobřežní hlídky.


Jako desetiletý zažil těžkou ránu od svých rodičů. Na den Díkůvzdání oznámila matka, že se s jeho otcem rozvádí, protože jí podvádí s jejich komorníkem. Po tomto zážitku se do sebe uzavřel a jako obranu začal používat sarkastický vtip. Vysokou školu strávil s Rossem a jeho čističkou vzduchu. Jednou ho Ross pozval k sobě domů na den Díkůvzdání, kde se seznámil s Monikou, která byla značně obézní.

Chandler měl vždycky smůlu na ženské. Chodil asi jen se čtyřmi holkami. Nejhorší vztah zažil s Janice s uječenou potrhlou holkou, která neumí nic jiného než říkat "ÁAch můůůůj bóže". Aby se jí zbavil(už poněkolikáté) tak jí řekl, že se stěhuje do Jemenu. Jeho bílím andělem byla Monika, s kterou se sblížil na Rossově svatbě v Londýně. Po dlouhém vztahu se s oženil. Po zjištění, že nemohou mít děti adoptují dvojčata.

Matthew

Matthew Perry se narodil 19.srpna 1969 ve Williamstown, stát Massachusetts, USA. Jeho rodiče se rozvedli, když byl ještě dítě. S matkou se přestěhoval do Ottawy. Matka pracovala jako tisková mluvčí pro Pierra Trudeau, kanadského ministra v sedmdesátých a osmdesátých letech. Dorůstající Matthew se stal moc talentovaným hráčem tenisu.
NBC když viděla práci Perryho nabídla mu konkurz na seriál Přátelé. Ten měl hned ze začátku velký úspěch a z hlavních představitelů udělal televizní hvězdy. V roce 1997 Matthew natočil film Fools Rush In (Jen blázni spěchají) v hlavní roli se Salmou Hayek. Kromě Přátel se také objevil ve filmech jako Three to Tango (1999), The Whole Nine Yards (Můj soused zabiják) a The Whole Ten Yards (Můj soused zabiják 2), kde byl jeho parťákem Bruce Willis.
Mathew si vytvořil úžasnou kariéru a ačkoli Přátele nepokračují, tak Perryho sláva stále roste.

Filmografie

2008 - Beginning of Wisdom, The
2007 - Numb
2006 - Ron Clark Story, The (TV film)
2006 - "Studio 60 on the Sunset Strip" (TV seriál)
2004 - Můj soused zabiják 2 -
2002 - NBC 75th Anniversary Special (TV)
2002 - Sloužit Sáře - |
2001 - Friends: The Stuff You've Never Seen (TV)
2000 - Kid
2000 - Můj soused zabiják
1999 - Tři do tanga
1998 - Málem hrdinové
1997 - Jen blázni spěchají
1995 - Day with, A (TV)
1995 - Microsoft Windows 95 Video Guide (V)
1994 - Getting In
1994 - Parallel Lives (TV)
1994 - "Přátelé"
1993 - "Home Free"
1993 - Vražedné vztahy (TV)
1990 - Call Me Anna (TV)
1990 - "Sydney"
1989 - She's Out of Control
1988 - Dance 'Til Dawn (TV)
1988 - Night in the Life of Jimmy Reardon, A
1987 - "Second Chance"
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Koukáte na Přátele?

ano
Možná sem viděl/a
Ne

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama